Бившият пиар на Иванчева започна гладна стачка, докато не я пуснат под домашен арест

OFFNews 02 ноември 2018 в 16:25 3729 5

Бившият пиар на Десислава Иванчева Петър Кърджилов обяви гладна стачка, докато съдът не освободи Иванчева под домашен арест. 

На 18 октомври специализираният съд пусна под домашен арест двете жени, но прокуратурата протестира и апелативният специализиран съд реши, че бившите кмет на Младост Десислава Иванчева и зам.-кмет Биляна Петрова трябва да останат в ареста.

Иванчева и Петрова, както и бившият кмет на район "Младост" Петко Дюлгеров, са подсъдими за взимане на подкуп общо 70 хил. евро от строителния предприемач Александър Ваклин. 

Решението да започне гладна стачка Кърджилов обяви на страницата си във Фейсбук, като посочи, че гладната стачка е "срещу политическата репресия, която повече от седем месеца - от 17 април 2018, се извършва под диктата на управляващите от ГЕРБ и главния прокурор срещу кмета и зам. кмета на район Младост Десислава Иванчева и Биляна Петрова".

В 18 часа днес пред Съдебната палата ще се проведе и протест в защита на Иванчева. 

Ето и цялото съобщение на Кърджилов: 

Днес заедно с Диана Йорданова от Младост започнахме гладна стачка срещу политическата репресия, която повече от седем месеца - от 17 април 2018, се извършва под диктата на управляващите от ГЕРБ и главния прокурор срещу кмета и зам. кмета на район Младост Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

Ще продължим гладната стачка докато съдът промени мярката "задържане под стража на двете", в "домашен арест", както беше определил преди две седмици.

Елате днес в 18:00 часа пред Съдебната палата на протест срещу престъпниците, които набедиха Иванчева и Петрова и поръчаните прокурори, който продължават да унищожават здравето и живота им като им отказват дори медицински прегледи!

Свобода за набедените!
Съд за набедителите!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

5

Стефан

02.11 2018 в 21:03

АЗ!!! Мимето бе, от вход Ж, кво съ праиш че не ме знайш! (с пиянски глас), решава какви доказателства има прокуратурата, и дали съдът има право.
Може да нямат. А може да имат. Откъде обаче, ПешкО от младос знае това? Та чак да напряга моята лична душевноС с гладните си страдания? Какво очаква от мене? Да ида да пребия съдията, прокурора, и да измъкна гаджето му от Сливенския с откраднат от колумбийската мафия въртолет?
Е сеа-сеа!

23293

4

Стефан

02.11 2018 в 20:54

Бе човек, какви да са?

Не съм живял в спалните райони на София, но все съм бил там, и нещо съм правил, не казвайте на жена ми, тогава още не се познавахме!

Същото става в циганските махали. Пощо-защо - налитат на ченгетата, докторите, и даскалите с брадви. Е сега същото, ама в белите махали. Кво кърмене в моловете, кво педераси затварят Орлов мост - се същия изтрещенгелес.

12270

3

HristoSliven

02.11 2018 в 19:39

Ако и тези са като Босия, за който пишеше, че е с диабет,ама въпреки това изкара "гладен" доста време, ще има теми за"независимата" Джурналистика няколко месеца.

23293

2

Стефан

02.11 2018 в 19:28

Айде още едно мамче протестира неизвестно за какво:)
Ми, гладувай си, щом те влече. На мене не ми дреме.

12068

1

Колю

02.11 2018 в 18:18

Отиде половината оборот на веганските магазини за соя