Безплатно мобилно приложение за гражданите в районите с кметове от Демократична България

OFFNews Последна промяна на 20 февруари 2020 в 13:14 1630 1

Районите на Демократична България в София ще имат приложение за смартфони, предназначено да информира гражданите за свързани с квартала им новини, кампании и събития.

Целта на приложението е да събира цялата нужна информация на едно място, за да улесни комуникацията между администрацията и гражданите. През него хората ще могат да получават известия при извънредни събития (ремонти, затворени улици, аварии…) и да гласуват по въпроси, свързани с квартала им.

Първият район с готово приложение е "Слатина". Следват "Лозенец", "Овча купел", "Красно село", "Студентски", "Триадица", "Средец" и "Оборище".

Приложенията са безплатни както за гражданите, така и за районната администрация и са разработени и внедрени от екип доброволци от “Да, България!”.

При интерес от страна на други районни администрации Демократична България е готова да предостави безплатно приложението, брандирано за съответния район, съобщават от "Демократична България".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8435

1

Jinx

24.02 2020 в 13:17

Хммм, интересно дали тия новини няма да бъдат специално подбрани от Ицо Иванов...Дали няма да се превърне в канал за партийна пропаганда?