Безобразно: Изсипаха камион с кожени боклуци край река Искър

OFFNews 07 февруари 2019 в 16:45 6907 2

За замърсяване на района на река Искър между столичните квартали Бусманци и Абдовица, съобщи в социалната мрежа потребителят Георги Андреев. 

Той публикува снимки на безобразието, на които ясно се вижда, че  на кожените изрезки се виждат и етикети на един от големите производители на колани и портфейли у нас “Арт-93”.

"Това от вчера отново е изсипан един бус с кожени отпадъци на реката! На който му е важно - фирмата е ART - 93. Може да си я чукнете в Гугъл ... Реката е ИСКЪР - между кварталите Бусманци и Абдовица! Който иска да споделя", написа Андреев.

За броени часове публикацията му получи споделяния от хиляди потребители в социалната мрежа.

От кожарската фирма качиха на фейсбук страницата си позиция по темата, в която отричат вината за замърсяването да е тяхна:

Уважаеми дами и господа, преди малко бяхме уведомени за поместения във фейсбук пост относно изхвърлен отпадък /кожени изделия/ на нерегламентирано сметище. Категорично отричаме отпадъците от тези снимки да са на “Арт-93” ООД. Нашето дружество изхвърля отпадъци си на регламентираните за целта места.

Молим, в случай че имате допълнителна информация за мястото на конкретно бунище, да ни уведомите за да предприемем необходимите мерки. Ще сигнализираме и компетентните за това власти, както и ще направим собствено разследване, за да установим кое е отговорното за това действие лице.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12319

2

Чичо ви

07.02 2019 в 17:18

До 1.:

Нещо обаче не ни се получава, засега резултата е точно обратен, ей го на - Бай ти Тръмп назначен от Кремъл. Лош Путин, лош, лош, лош.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!