Без вода в столичния ж.к. Надежда 2

OFFNews 12 януари 2023 в 05:00 1025 0

вода

Снимка Pixabay

Причината е монтаж на спирателен кран

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Надежда“ 2 днес, 12 януари.

Причината е монтаж на спирателен кран на ул. „Св. Никола Нови“.

Вода няма да има от 9:00 до 21:00 ч в района на: ул. „Йордан Хаджиконстантинов“, ул. „Дравски бой“, ул. „Бъдник“, ул. „Христо Силянов“, ул. „Никола Добрев“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Св. Никола Нови“ и ул. „Николай Добрев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков