Без вода в Подуяне, Студентски град и Хиподрума

OFFNews 21 юни 2022 в 05:08 1416 0

Вода

Снимка Архив

Софийска вода спира водоподаването заради ремонти в някои столични райони днес, 21 юни

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 21 юни.

Подмяна на пожарен хидрант на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, кв. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на живеещите в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мърфи“ до бул. „Мадрид“. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоска на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ № 124.

Подмяна на спирателен кран на ул. „Акад. Стефан Младенов“ в ж.к. „Студентски град“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на живеещите в района между: ул. „Проф. д-р Иван Странски“, ул. „Акад. Борис Стефанов“, ул. „8-ми декември“ и ул. „Димитър Стефанов“. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „8-ми декември“ с ул. „Димитър Стефанов“.

Монтаж на хидрофорна уредба на ул. „Нишава“, ж.к. „Хиподрума“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на живеещите на ул. „Нишава“ бл. 134. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска пред бл. 134.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност за абониране за съобщенията за спиране на водата по имейл или с безплатен SMS.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!