Без вода в Надежда 2 и част от село Негован

OFFNews 19 януари 2023 в 04:00 1074 0

вода

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

вода

Столичният ж.к. "Надежда" II и част от село Негован ще останат без вода днес, 19 януари. Тя ще бъде спряна заради ремонти, предупреди "Софийска вода".

В "Надежда" във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Йордан Хаджиконстантинов“ водоподаването ще бъде спряно от 9 до 21 часа в целия квартал.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на улиците „Йордан Хаджиконстантинов“ и „Дравски бой“.

Монтаж на спирателни кранове по ул. "Стоян Тодоров" в село Негован ще наложи спиране на водоподаването от 9:30 до 19:00 ч. на следните адреси:

- ул. „Емануил Александров“ от ул. „Стоян Тодоров“ до ул. „Училищна“;

- ул. „Труд“ от ул. „Стоян Тодоров“ до ул. „Училищна“;

- ул. „Стоян Тодоров“ от ул. „Емануил Александров“ до ул. „Калев бряг“.

Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците „Стоян Тодоров“ и „Емануил Александров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Сайтът му дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!