Без вода в Младост 2, Студентски град и Враждебна

OFFNews 03 октомври 2023 в 05:30 2585 0

Вода

Снимка Архив

Вода

Без вода заради планирани ремонти ще останат част от жителите на ж.к. "Младост" 2, "Студентски град" и "Враждебна" в София днес, 3 октомври, предупреди "Софийска вода".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Александър Малинов“ в ж.к. „Младост“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: хипермаркет „ХИТ" и „Принцес" аутлет център. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на пред хотел „Дрийм“. След реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Проф. Георги Брадистилов“ в ж.к. „Студенстки град“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Проф. Георги Брадистилов“ от ул. „Проф. Боян Каменов“ до бул. „Св. Климент Охридски“ и ул. „Иван Багрянов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска наул. „Иван Багрянов“.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бул. „Ботевградско шосе“ от № 489 до с. Долни Богров. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури водоноска на бул. „Ботевградско шосе“ № 489.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика