Без вода в Хаджи Димитър, Света Троица и две софийски села

OFFNews 02 юли 2019 в 07:07 2136 0

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водоподаването в някои райони на София заради планирани ремонти.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Мелник“ в ж.к. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на

- ул. „Мелник“ - от ул. „Пловдив“ до ул. „Крум Стоянов“;

- бл. 168, бл. 358, бл. 354, бл. 355.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пловдив“ до бл. 357.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Дъбрава“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Никола Петков“;

- ул. „Димитър Ашов“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Дъбрава“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. "Дъбрава" и ул. "Цар Борис III".

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Люляк“ в с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10 до 19 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Люляк“, ул. „Балабана“, ул. „Минзухар“ и ул. „Витоша“.

Ако работите продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на ул. "Люляк" 25.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Румяна войвода“ в кв. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 19 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул.“Румяна войвода“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на същата улица, №57В.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови