Без вода в два квартала и на още места в София

OFFNews Последна промяна на 19 юни 2019 в 06:10 1638 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод в кв. „Ботунец“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на кв. „Кремиковци“ и кв. „Сеславци“. Със слабо налягане на водата ще бъде кв. „Ботунец“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Паша Христова“ в „Манастирски ливади - запад“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Паша Христова“ от ул. „Синанишко езеро“ до ул. „Борис Димовски“ и  наул. „Синанишко езеро“ от ул. „Мур“ до ул. „Богомил Райнов“ и ул. „Богомил Райнов“ №1, №2, №3.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа в района на ул. „Велбъжд“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови