Без вода в Дружба, Света Троица, центъра на столицата и софийски села

OFFNews Последна промяна на 01 февруари 2019 в 06:24 1654 0

Снимка pixabay.com

Водоподаването ще бъде прекъснато днес на редица места в столицата заради планирани ремонти, предупреди "Софийска вода".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 125 в ж.к. „Дружба“ I, водата ще бъде спряна от  10 ч до 19 ч на ул. 5038 и ул. 5046.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска пред бл. 96.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Преображенско въстание“ в ж.к. „Света Троица“, водата ще бъде спряна от 10 до 18 ч. на ул. „Преображенско въстание“ - от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Преображенско въстание“ и „Цар Иван Александър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георг Вашингтон“ в центъра на София, няма да има вода от 10 до 17 ч. на ул. „Георг Вашингтон“ - от ул. „Екзарх Йосиф“ до ул. „Цар Симеон“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Георг Вашингтон“ и „Цар Симеон“.

Във връзка с монтаж на въздушник на резервоар „Мърчаево“ в с. Мърчаево, водата ще бъде спряна от 10 до 16 ч на ул. „Трендафил“, ул. 7, ул. „Приморско“ и ул. „Бистра река“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска пред 152 Основно училище.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Възрожденска“ в с. Чепинци, няма да има вода от 9:30 до 18 ч на ул. „Възрожденска“ - от ул. „Надежда“ до ул. „Дзуката“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Дзуката“ и „Възрожденска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови