Без вода в Дианабад и Орландовци

OFFNews 12 юни 2020 в 06:10 1930 0

Водата ще бъде спряна в някои столични квартали днес, 12 юни, заради планирани ремонти, предупреждава "Софийска вода".

Във връзка с с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 279 в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Овчарска“ - от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Овчарска“ №21, ул. 279, ул. „Овчарска“, блокове 22Б и 22В.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на ъгъла на улиците 279 и „Овчарска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но след реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Марко Темнялов“ в ж. к. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа във високите зони на блокове 1 и 3.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Марко Темнялов“ до бл. 1.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови