Без вода в части от центъра, Овча купел, Красна поляна и Чепинци

OFFNews 23 септември 2021 в 05:25 1127 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Сстроително-монтажни работи по ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ в центъра налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на градинката пред Национален дворец на културата.

Възможно временно повишаване мътността на водата в района между бул. „Витоша“, пл. „Независимост“, пл. „Атанас Буров“, ул. „Княз Александър I“, ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“, ул. „Граф Игнатиев“, ул. „Цар Иван Шишман“ и бул. „Патриарх Евтимий“.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Крушовски връх“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. 675 от ул. „Крушовски връх“ до ул. „Брезов рид“. 

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Златна Добруджа“ в ж.к. „Красна поляна“ 3 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Златна Добруджа“ от ул. „Добротич“ до ул. „Атанас Кирчев“.

Заради строително-монтажни работи по ул. „Градинарска“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Спортист“ от ул. „Възрожденска“ до ул. „Тополите“ и ул. „Градинарска“ от ул. „Спортист“ до ул. „Герена“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Иво Мирчев: Пеевски усети, че съдебната власт му се изплъзва и свали правителството