Без вода в части от центъра, Лозенец и Враждебна

OFFNews Последна промяна на 31 октомври 2018 в 06:27 1351 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“ в кв. „Крива река“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на  ул. „Яков Крайков“, ул. „Св. Георги Софийски“, бул. „Пенчо Славейков“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“ в Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Владайска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“, ул. „Тодор Бурмов“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“. 

Монтаж на водомерен възел на ул. „Кюстендил“ в жк. „Белите брези“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Кюстендил“ от ул. „Царево село“ до бул. „Гоце Делчев“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бунтовник“ в ж.к. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на ул. „Бунтовник“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Николай Лилиев“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 50 в кв. „Враждебна“ налага спиране на водоподаването от 08:30 до 17:00 часа на  ул. 50 и ул. 47. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, ще има алтернативно водоснабдяване на ул. 50 №11. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !