Без вода в части от центъра, Бенковски и Драгалевци

OFFNews Последна промяна на 12 юни 2019 в 06:00 1558 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юрий Венелин“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа по ул. „Юрий Венелин“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Любен Каравелов“.

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Обрадовски път“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Глас народен“ от ул. „Единство“ до ул. „Долна махала“, по ул. „Обрадовски път“ от ул. „Селска поляна“ до ул. „Глас народен“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родна стряха“ в кв. „Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Родна стряха“, по ул. „Вълшебно биле“ от ул. „Горски дух“ до ул. „Вълшебно биле“№16. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови