Без вода в части от столичния център и Младост 1

OFFNews Последна промяна на 30 ноември 2021 в 05:26 562 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от столичния център и м. Гърдова глава, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на спирателни кранове в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от ул. „Лайош Кошут“ до бул. „Прага“, ул. „Св. Иван Рилски“ от ул. „Доспат“ до бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“.

Във връзка с ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 34 и бл. 35.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови