Без вода в части от Слатина и Манастирски ливади

OFFNews Последна промяна на 29 ноември 2019 в 06:17 2141 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради диагностика на уличен водопровод на ул. „Йордан Бакалов - Стубел“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. „Йордан Бакалов - Стубел“, ул. „Васил Стефанов“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Луи Айер“. 

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ в община „Слатина“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до ул. „Боян Магесник“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови