Без вода в части от село Локорско и кварталите ''Връбница'' и ''Красно село''

OFFNews 14 април 2022 в 04:58 821 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части столичните квартали "Красно село", "Белите брези" и "Връбница", съобщиха от дружеството.

Заради ремонт на спирателен кран вода няма да има от 9 ч. до 21 ч. в с. Локорско - ул. "Цветан Пешев", ул. "Тодор Гаджов", ул. "Тодор Величков“, ул. „Черковна“ и ул. „Драгуната“.

В ж.к. "Връбница 1" заради монтаж на водомерен възел за 9 часа - от 10 до 19 ч., вода няма да има във високата зона на бл. 515 и бл. 516

В ж.к. "Белите брези" и ж.к. "Красно село" водата спира от полунощ до 5 ч. заради степ тест на водопроводната мрежа.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови