Без вода в части от Овча купел и НПЗ Хладилника

OFFNews Последна промяна на 05 август 2021 в 05:15 743 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части от толицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи на ул. „Драгоман“ в кв. „Овча купел“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа в района между: ул. „Народен герой“ от ул. „Букет“ до ул. „Драгоман“, ул. „Михайло Парашчук“, бл.40 от вх.“Д“ до вх. „З“ на ул. „Арх. Франк Лойд Райд“. 

Във връзка със строително-монтажни работи в Промишлена зона Хладилника, ул. „Шаварски път“ ъгъла с ул. „Сребърна“, община Лозенец, се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 21:30 часа на кв. Промишлена зона - ул. „Шаварски път“ № 3, ул. „Никола Йонков Вапцаров“ № 57, и захранването на Зологическа градина от към ул. „Сребърна“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови