Ексклузивно От четвъртък навсякъде на закрито само със зелен сертификат

Без вода в части от Овча купел и Косанин дол

OFFNews Последна промяна на 24 септември 2021 в 06:08 352 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването във в.з. Косанин дол и част от кв. „Овча купел“, съобщиха от дружеството. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Орешковица“, в.з. Косанин дол, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на вилната зона. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Маестро Кънев“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „ Маестро Кънев“ от ул. „Крушовски връх“ до ул. „Брезов рид“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови