Quantcast

Без вода в части от Надежда и Зона Б-19

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2019 в 05:51 1137 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Зайчар“ в жк. „Зона Б-19“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Зайчар“ от ул. „Добри Желязков“ до бул. „Иван Иванов“, ул. „Добри Желязков“ от бул. „Константин Величков“ до ул.“Зайчар“. 

Заради диагностика на уличен водопровод на ул. 236 в жк. „Надежда“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Леда“ от ул. „Екзарх Стефан“ до ул. 236, ул. 236 от ул. „Леда“ до ул.“Генерал Никола Жеков“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.