Без вода в части от Младост, Лозенец и Надежда

OFFNews Последна промяна на 22 октомври 2018 в 05:39 1476 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Полк. Владимир Сарафимов“ в жк. „Младост“ III налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Филип Аврамов“, ул. „Полк. Владимир Сарафимов“, ул. „Свето Преображение“, ул. „Жечо Гюмюшев“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 3 в кв. „Враждебна“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на ул. 4, ул. 5, ул. 61, ул. 25, ул. 1.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Червена стена“ в кв. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Червена стена“ от ул. „Петър Станчев“ до ул. „Джеймс Баучър“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Екзарх Стефан“ в жк. „Надеждат“ II налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на ул. „Екзарх Стефан“ от ул. „Проф. Петър Ников“ до ул. „Илинденско въстание“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови