Quantcast

Без вода в части от Младост и Люлин

OFFNews Последна промяна на 10 май 2019 в 06:34 2161 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателен кран на пазар „Пътеките“ в жк. „Младост“ 1А налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Кръстьо Раковски“ от ул. „Д-р София Аврамова“ до ул. „Анна Ахматова“, бл. 550, ул. „Кръстьо Раковски“ № 2, 4, 6, 8, 10, 12, бул. „Ал. Малинов“ № 31, бл. 549, бл. 552, пазар "Пътеките".

Инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Беравица“ в жк. „Люлин“ 9 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на Блок 983 от вх. А до вх. Г включително; Блок 984 от вх. А до вх. Г включително; Блок 986 от вх. А до вх. Г включително; ул. „Крим“ в участъка от бул. „Луи Пастьор“ до ул. „Балатон“
ул. „Илия Цанов“ №2-2а, ул.„Беравица“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !