Без вода в части от Манастирски ливади и Бистрица

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2021 в 01:04 346 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Бистрица и кв. „Манастирски ливади“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи във в.з. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 01:30 до 07:00 часа на ул. „Никола Крушкин“, ул. „Бановец“, ул. „Калугерица“, ул. „Борова гора“ и района между ул. „Никола Крушкин“, ул. „Младост“ и ул. „Младен Ангелов“.

Изграждане на уличен водопрпвод на ул. „Борис Димовски“ в кв. „Манастирски ливади - запад“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Борис Димовски“ от ул. „Паша Христова“ до ул. „Ралевица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови