Quantcast

Без вода в части от Лозенец, Красно село и Люлин

OFFNews Последна промяна на 08 април 2019 в 05:48 1178 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на спирателен кран на ул. „Милевска планина“ в ж. к. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на ул. „Бунтовник“ от ул. „Богатица“ до ул. „Николай Лилиев“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“ в район „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Константин Иречек“ от ул. „Абоба“ до ул. „Яков Крайков“ (нечетни номера). След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще, почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 332 жк. „Люлин“ 8 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа и по бул. „Сливница“ - от ул. „Филиповско шосе“ до бул. „Панчо Владигеров“, по ул. 332 от ул. 328 до бул. „Сливница“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !