Без вода в части от Лозенец и Република

OFFNews 26 септември 2023 в 05:31 689 0

Вода

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Република“ и ж.к. „Лозенец“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-ремонтни дейности в кв. „Република“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 03:00 часа на ул. 729, ул. 730 и ул. 731, ул. „Земеделска", ул. „Банско шосе" в участъка от бул. „Европа" до ул. „Земеделска", и местност Трънска махала. 

Подмяна на хидрофорна уредба по ул. „Мала планина“, ж.к. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Мала планина“, бл. 36 – висока зона.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови