Без вода в части от Лозенец, Дружба, Банкя и с. Балша

OFFNews 23 юни 2021 в 05:14 754 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопровод в с. Балша налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на живеещите в селото. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов" в Банкя налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на бул. „Варна“, ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Княз Борис I“ и кв. „Вердикал“.

Строително-монтажни работи на ул. „Козяк“ в ж.к. „Лозенец“ налагат спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Козяк“ от ул. „Джеймс Баучър“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“, ул. „Св. Осий Кордобски“, ул. „Беломорски проход“ от ул. „Козяк“ до ул. „Кап. Тодор Ночев“, бул. „Никола Й. Вапцаров“ от ул. „Козяк“ до бул. „Черни връх“, Американско посолство и Правителствена болница.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайделберг“ в ж.к. „Дружба“ 1 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Капитан Димитър Списаревски“ от ул. 5048 до ул. „Илия Бешков“, както и района между ул. „Хайделберг“, трамвайната линия, ул. „Амстердам“ и ул. „Илия Бешков“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови