Без вода в части от Лозенец, Бояна и още три места в София

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2018 в 06:35 2539 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на редуктор за налягането във водопроводната мрежа на ул. 689, местност „Мала кория“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа в района на Местност „Мала кория“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 68 ,кв. „Враждебна“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. 51, ул. 55, ул. 68, ул.8. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Търкаланов“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на ул. „Димитър Търкаланов“. 

Подмяна на редуктор за налягането във водопроводната мрежа на ул. „Шишманова конница“, вилна зона „Бояна“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Дренето“, ул. „Белия кладенец“, ул. „Боянска легнда“, ул. „Шишманова конница“, ул. „Каменарче“, ул. „Каменно здание“, ул. „Яньовица“, ул. „Матей Преображенски“, ул. „Маруша“. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Ст. Л. Костов“, Промишлена зона „Хладилника“, налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на ул. „Ст. Л. Костов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.