Без вода в части от Люлин и Калфин дол

OFFNews Последна промяна на 28 септември 2021 в 06:10 423 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне днес водоснабдяването в части от столицата, съобщиха от дружеството.  

Заради монтаж на спирателен кран по ул. „Виолета Ячкова“ в ж.к. „Люлин“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бл. 211, бл. 211 А, бл. 212, бл. 228, бл. 276 ДГ № 22 „Великденче" и ул. „Ген. Михаил Савов“ № 1, 3 и 5. 

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи във в.з. Калфин дол се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа ул. 1-ва, ул. „Стряма“ и ханче „Шумако“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови