Без вода в части от Кремиковци и Зона Б-5

OFFNews 28 март 2023 в 05:52 913 0

Софийска вода

Снимка Архив

В части от два района на столицата няма да има вода

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Кремиковци“ и ж.к. „Зона Б-5“, съобщиха от дружеството. 

Заради механично почистване на резервоар ПС Кремиковци черпател се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. Кремиконци и кв. Сеславци

Строително-монтажни дейности в ж.к. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Средна гора“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Партений Нишавски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво иска да промени Глас Народен в образованието