Без вода в части от Кръстова вада и Суходол

OFFNews Последна промяна на 04 август 2021 в 05:20 475 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на нов уличен водопровод на ул. „Нелсън Мандела“ №60 в кв. Кръстова вада налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 21:30 часа на ул. „Нелсън Мандела“, № 11, № 13А.

Строително-монтажни работи по ул. „Траян Танев“ в кв. „Суходол“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на ул. „Траян Танев“ между ул. „Кирил Христов“ и ул. „Овчополе“ и ул. „Момина Сълза“ между ул. „Падина“ и ул. „Трети Март“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови