Без вода в части от Кръстова вада и Подуяне

OFFNews Последна промяна на 06 декември 2019 в 05:57 908 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Минчев“ в кв. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Георги Минчев“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Иларион Драгостинов“, ул. „Братя Жекови“. 

Строително-монтажни работи на ул. „Флора Кънева“ в кв. „Кръстова вада“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Флора Кънева“ №19, №21, №23, ул. „Проф. Георги Йолов“ №37, №37А, №39 .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !