Без вода в части от Изток и Шумако

OFFNews Последна промяна на 10 юни 2021 в 05:47 167 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с почистване на резервоар „Шумако“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на в.з. Шумако

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райко Алексиев“ в кв. „Изток“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Райко Алексиев" от ул. „Люлякова градина" до ул. „Антон Павлович Чехов" и ул. „Тарас Шевченко" от ул. „Райко Алексиев" до бул. „Цариградско шосе". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X