Без вода в части от Илинден и Горна баня

OFFNews Последна промяна на 07 август 2019 в 06:15 1241 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на бул. „Вардар“ в жк.“Разсадника - Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на жк. „Илинден“. Със слабо налягане ще бъде в жк. „Гевгелийски“ и жк. „Захарна фабрика“. 

Изграждане на водопроводни връзки ул. „Дон“ в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Дон“, ул. „Лозище“, ул. „Подлозище“, ул. 756, местност „Подлозище“ по ул. 646 от ул. „Каменица“ до ул. „Дон“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови