Без вода в части от Горна баня и Младост

OFFNews Последна промяна на 22 юни 2020 в 05:13 1284 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи на ул. „Бойчо Бойчев“ в кв. „Горна баня“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа по ул. „Бойчо Бойчев от ул. „643“ до ул. „Бойчо Бойчев“ № 89.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кръстьо Раковски“ в жк. „Младост“ IА налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Кръстьо Раковски“ от ул. „Анна Ахматова“ до ул. „Д-р София Аврамова“, бл. 550, бл. 552, бл. 549 и бул. „Александър Малинов“ №31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !