Без вода в части от Гърдова глава и Шумако

OFFNews Последна промяна на 26 май 2022 в 05:14 546 0

вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. Гърдова глава и вилна зона „Шумако“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради извършване на строително-ремонтни работи по ул. „Петко войвода“, м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Панорамен път“, ул. „Петко войвода“, ул. „Сребриста липа“ и ул. „Бял равнец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови