Без вода в части от Дружба и с. Лозен

OFFNews Последна промяна на 23 септември 2022 в 05:30 642 0

Софийска вода

Снимка Архив

Няма да има вода в части от два столични района

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба“ I и с. Лозен днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Ген. Стоян Стоянов“ в ж.к. „Дружба“ I се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 181, бл. 182, бл. 183, бл. 184, бл. 185, бл. 6, и ЦДГ 121 „Росна китка“.

Заради подмяна на сградно водопродно отклонение на ул. „Янко Панайотов“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. „Янко Панайотов“ между ул. „Люляк“ и ул. „ Съединение“, ул. „Чемшир“ между ул. „Янко Панайотов“ и ул. „Цветна градина“ и ул. „Цветна градина“ между ул. „Чемшир“ и ул. „Съединение“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови