Без вода в части от Драгалевци, Банкя и Кубратово

OFFNews Последна промяна на 27 май 2021 в 00:49 933 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи в кв. „Драгалевци“ налагат спиране на водоподаването от 01:00 до 07:00 часа на ул. „Крайречна“, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“ и ул. „Мавровец“. 

Подмяна на спирателни кранове на резервоар „Градоман“ във в.з. „Градоман“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в.з. Градоман и в.з. Банкя - ул. „Цар Симеон“ от ул. „Рила“ до ул. „Нарцис“, ул. „Венера“, ул. „Кукувица“, ул. “Искра“, ул. „Кос“, ул. „Железничарска“ и ул. „Средна гора“ от ул. „Зора“ до ул. „Искра“. 

Заради диагностика на уличен водопровод в с. Кубратово се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Железопътна“ и ул. „През линията“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови