Quantcast

Без вода в части от Дървеница днес

OFFNews Последна промяна на 17 октомври 2019 в 05:56 1230 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Превключване на уличен водопровод на ул. „Преславска планина“ в жк. „Дървеница“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Равногор", ул. „Преславска планина“, ул. „Илия Димушев“ и ул. „Дървенишка река" № 10, № 13 и № 29. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !