Без вода в части от Белите брези, Васил Левски и центъра на София

OFFNews Последна промяна на 06 юни 2019 в 06:55 1518 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове в резервоар „Доброславци“ в Доброславци налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа в квартала.

Във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на бул. „България“ в жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 24. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Григорий Цамблак“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Витиня“, ул. „Стоян Попов“

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“ в Център Средец, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на бул. „Васил Левски“ от ул. „Юри Венелин“ до ул. „Ген. Гурко“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Липа“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа в района на ул. „Явор“ от ул. „Липа“ до ул. „Каси дол“, ул. „Каси дол“ от ул. „Ясен“ до ул. „Явор“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !