Ексклузивно Президентът връчи мандата на ИТН. Кандидатът за премиер е Пламен Николов (видео)

Без вода в части от Банишора и Бухово

OFFNews Последна промяна на 19 февруари 2019 в 06:18 1086 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл.1 в жк. „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Алдомировска“ от бул. „Ген. Николай Столетов“ до ул. „Габър“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“3-ти март“ в Бухово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Чавдар войвода“ от ул. „3-ти март“ до ул. „Шипка“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови