Без вода в части от Бъкстон днес

OFFNews Последна промяна на 02 декември 2021 в 05:26 368 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Бъкстон“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради пресвързване на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на ул. „Белмекен“ от ул. „Вихрен“ до бл. 63, бл. 64, бл. 65, ул. „Красна китка“ от ул. „Белмекен“ до бул. „Александър С. Пушкин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови