Без вода в част от жк Яворов днес

OFFNews Последна промяна на 16 декември 2019 в 05:49 1746 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Яворов“ днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Шипченски проход“ в жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на жк. „Яворов“ - района между бул. „Цариградско шосе“, бул. „Михай Еминеску“, бул. „Шипченски проход“, ул. „Акад. Людмил Стоянов“, бул. „Цариградско шосе“ № 73, бул.„Шипченски проход № 2а, по ул. „Хемус“ от ул. „Симеонов век“ до бул. „Шипченски проход“. 

С понижено налягане на водата ще бъдат високите етажи в жк. „Гео Милев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови