Без вода в част от Владая днес

OFFNews 14 декември 2022 в 05:01 641 0

Софийска вода

Снимка Архив

Водата ще спре в част от Владая

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Владая днес, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на пожарен хидрант на ул. „Приплат“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Приплат“ № 44, № 45 и № 47, в.з. Приплат - ул. „Божур“, ул. „Перуника“, ул. „Калдъръмче“, ул. „Кърпи кожух“ и ул. „Чехълче“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх