Без вода в част от столичния квартал Христо Ботев

OFFNews Последна промяна на 26 януари 2021 в 05:05 482 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Христо Ботев“ днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Владимир Минков-Лотко“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на ул. 511, ул. „Мими Балканска" и ул. „Георги Спасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Владимир Минков-Лотко“ на кръстовището с ул. 514.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !