Без вода в част от Овча купел и на още две места в София

OFFNews Последна промяна на 11 май 2018 в 05:20 1875 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“ в с. Волуяк налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на ул. „Синчец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Липа“, бул. „Ломско шосе“. 

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Кънев“ в кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Маестро Кънев“ от ул. „Иван Радоев“ до ул. „Монтевидео“. 

Пресвързване на уличен водопровод в с. Подгумер, община „Нови Искър“, налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Стара планина“ от №1 до №11; ул. „Младост“ и стопански двор . 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !