Без вода в част от Обеля 2 днес

OFFNews 09 февруари 2023 в 05:51 1136 0

Вода

Снимка Архив

12 часа без вода в част от Обеля 2

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Обеля“ 2 днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изключване на уличен водопровод по ул. „Акад. Дмитрий Лихачов“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа в района между река Какач, ж.п. линия София-Банкя, бул. „Ломско шосе“, ул. „Акад. Дмитрий Лихачов“ и ул. „Трайчо Синапов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови