Quantcast

Без вода в част от Надежда 2 днес

OFFNews Последна промяна на 04 октомври 2019 в 05:46 802 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването днес в жк. „Лев Толстой“, част от жк. „Надежда“2, съобщиха от дружеството. 

Причината е подмяна на сградно вдопроводно отклонение до бл. 43 жк. „Лев Толстой“.

Вода няма да има от 10:00 до 15:00 часа в жк. „Лев Толстой“, жк. „Надежда 2“ - района между ул. „Дравски бой“, ул. „Ген. Никола Жеков“, бул. „Рожен“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Република“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов Джинот“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !