Без вода в част от квартал Гео Милев

OFFNews 22 март 2023 в 05:16 738 0

Софийска вода

Снимка Архив

Няма да има вода в района на "Арена Армеец"

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от квартал „Гео Милев“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради диагностика на уличен водопровод по ул. „Асен Йорданов“, кв. „БАН IV км“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:00 часа в района на зала „Арена Армеец“, Хотел „Българска армия“, ул. „Академик Георги Бончев“ № 20.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови