Ексклузивно Ива Митева от Има такъв народ е новият председател на парламента (допълнена)

Без вода в част от Хаджи Димитър днес

OFFNews Последна промяна на 03 януари 2018 в 06:07 1371 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. "Хаджи Димитър" днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на водопроводи на ул. "Златица", ж.к. "Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. между ул. "Златица", ул. "Ангел войвода", ул. "Баба Вида", ул. "Васил Кънчев", ул. "Резбарска", както и по ул. "Резбарска" - от ул. "Макгахан" до р. Перловска, и ул. "Резбарска" - от ул. "Васил Кънчев" до автобусния
гараж "Малашевци".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови