Без вода в Борово, Младост 2, Драгалевци и Зона Б-19

OFFNews Последна промяна на 23 юни 2020 в 05:24 1785 0

Планирани ремонти ще наложат спиране на водата в някои столични квартали днес, предупреждава "Софийска вода".

Заради монтаж на спирателен кран на бул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Борово“ тя ще бъде спряна от 9 до 21 часа в кв. „Борово“ - района между бул. „Ген.Стефан Тошев“, ул. „Природа“, ул. „Солун“ и бул. „Тодор Каблешков“; кв. “Манастирски ливади-запад“ - района между бул. „Тодор Каблешков“, бул. „България“, ул. „Борис Димовски“, ул. „Богомил Райнов“ и ул. „Синанишко езеро“. 

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъдат разположени водоноски на ъгъла на ул. „Родопски извор“ и ул. „Ладога“ и на ъгъла на ул. „Пирин“ и ул. „Синанишко езеро“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант пред бл. 233 в ж.к. „Младост“ 2 водата ще бъде спряна от 10 до 18 часа по ул. „Свети Киприян“ - от ул. „Андрей Сахаров“ до ул. „Малкият принц“. 

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъде разположена водоноска пред бл. 234.

Във връзка с реконструкция на водомерен възел на ул. 323 в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 часа на ул. „323“, ул. „Мащерка“, ул. „Тодор Врачански“, ул. „Владимир Зограф“, ул. „Владислав Граматик“, ул. „Мавровец“ от ул. „Мащерка“ до ул. „Крайречна“, ул. „Светулка“, ул. „ Агличе“, ул. „Перла“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъде разположена водоноска на ъгъла на ул. „Мавровец“ и ул. „Светулка“.

Заради подмяна на хидрофорна уредба до бл. 15-16 в ж.к. „Зона Б-19“ водата ще бъде спряна от 10 до 19 часа в бл. 15-16.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска пред бл. 15-16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx. “Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови